Џон Џонс подаруваше зимски јакни на сиромашните (ВИДЕО)

Џон Џонс повторно покажа дека има големо срце и реши да ги израдува сиромашните со божиќни подароци. Светскиот шампион во полутешка категорија излезе на улиците во Албукерки за да им подари зимски јакни. „Коски“ често си дозволуваат да дели подароци на сограѓаните и тоа стана традиција.

Он и неговите пријатели го наполнија камионот со подароци и трпеливо ги чекаа луѓето, на кои ќе им се радуваат. Тој најави дека со камионот ќе остане два часа на улица за да подари сè. Тој ќе се врати во кафезот во февруари за да ја брани титулата против Доминик Рејес.

Еве што изјави шампионот на социјалните мрежи:

„Еве го мојот начин на изразување благодарност до прекрасниот град Албукерки, кој ми ја покажа љубовте низ годините. Се молам за овој град секој ден. Ќе подарам зимски јакни. Среќен Божиќ“.

https://www.instagram.com/p/B6ZWlsIl-l6/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B6ZJWujlAS2/?utm_source=ig_embed
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО