Девет медали за каратистите на „Штип“ на „Купот на шампионите“ во Подгорица

Каратистите на КК Штип во одлично издание по летниот одмор на „Купот на шампионите“ во Подгорица, Црна Гора, освоија 9 медали – 2 златни, 1 сребрен и 6 бронзени.

Медалите ги освоија:

Григор Хаџикимов – злато и бронза
Андреј Басаров – злато
Мила Панчева – сребро
Бобан Џамѓозов – бронза
Душица Бреслиева – бронза
Бојана Манева – бронза
Љупче Михајлов -бронза
Драгана Ефтимовска – бронза.

Мила Штериева и Виктор Спасов останаа без медал, но прикажаа одлични борби.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО