Дана Вајт: Мек Грегор е најдобриот борец на светот, не Деметриус Џонсон (ВИДЕО)

46

Дана Вајт даде изјава за „ТМЗ“ каде што рече дека најдобар „Pound4Pound“ борец во светот, според него, не е шампионот во мува категорија на УФЦ Деметриус Џонсон, туку Конор Мек Грегор.

УФЦ и Џонсон не се во најдобри односи во последно време, а тоа може и влијае на изјавата на Дана Вајт. Погледнете што рече Вајт:

.