Далибор Богданов во екипата на Франција за мечот со САД

412

Далибор Богданов е дел од тимот на Франција кој ќе се спротивстави на САД држави во ММА двомечот на 17 август во Базел, Швајцарија, на ММА фајт најт.

Богданов во категоријата до 68 килограми ќе се сретне со Вилијам Џонсон Хил од тимот на Чикаго УСА.

Ipon.mk