Чолески, Вранишкоски и Алиу меѓу најперспективните спортисти на Охрид

Sportist na Ohrid 2015

Меѓу најперспективните млади спортисти во Охрид изберени Артан Алиу (кик бокс), Христијан Чолески (бразилско џиу џицу) и Горан Вранишкоски (карате).

Ова се случи на изборот „Спортист на годината 2015“ на свечената церемонија која беше во организација на Сојузот на спортови во Општина Охрид.

Членот на РК Охрид, Горан Андоноваки, го доби признанието за најдобар спортист во 2015 година.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО