Четиригодишни деца ја воодушевија публиката борејќи се во БЏЏ

116

Screenshot 2015-09-23 16.47.48

Четиригодишни деца работат бразилско џиу џицу и го воодушевија гледалиштето. Ќе ве воодушеват и вас.

Погледнете го видеото: