Четири медали за младите борачи на Балканец на „Куп Самоков“

Борачите на Балканец денес на Меѓународниот турнир „Куп Самоков” во Самоков, Бугарија, освоија 4 медали –  1 златен, 2 сребрени и 1 бронзен.

Освојувачи на медали се:

Пионери 2008-2009 грчко-римски стил

35 кг Леон Манов – прво место

Кадетки 2006-2007

57 кг Марија Цветанова – второ место

61 кг Мелани Митевска – второ место

61 кг Анабела Данилова – трето место

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО