Бучим утре ги одбележува светската и европската титула

68

По повод 23 години од освојувањето на европската и 24 години од светската клупска титула во борење слободен стил БК Бучим утре организира коктел.

Секако, тоа е прилика да се потсетат на светлите моменти на македонското и радовишкото борење.