Буакав на 10 декември се среќава со Андреј Кулебин во Бејрут

Buakav nokautira

Мај тај ѕвездата Буакав Банчамек неодамна потпиша договор со организацијата Phoenix Fighting Championship која организира мечеви по Правилникот на ММА и мај тај.

Договорот меѓу двете страни е за една борба и таа е доста интересна – Буакав ќе се сретне со Белорусинот Андреј Кулебин на 10 декември.

Од организацијата кројат планови да го привлечат Буакав и во ММА меч.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО