Буакав Банчамек го победи Португалецот Пасос (ВИДЕО)

По поразот во мечот за титулата на Енфужн на почетокот на март, Букав Банчамек се бореше во главната борба на Ол стар фајт 3 во Бангкок.

35-годишниот Тајландец ја контролираше борбата и ја доби со едногласната одлука на судиите против Луиза Пасос. Португалецот го замени првично најавениот Данк Никлас Ларсен.

Букав во мечот за појасот на Енфужн во Абу Даби беше поразен од Џонај Риска.

Следниот пат во рингот велгува на 21 мај во Хонг Конг во реваншот со либериско-австралискиот борец Виктор Нагбе.

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО