Брутален нокаут на руски кикбоскер против српски борец (ВИДЕО)

285

Рускиот борец Бејбулат Исаев брутално го нокаутираше Србинот Михајло Кецојевиќ за 82 секунди. Иако кикбоксерот од нашиот северен сосед беше фаворит, сепак не се прослави во борбата.

Исаев во првата рунда со брутален удар го погоди ривалот во брадата и го испрати на „спиење“.