Брутален нокаут, боксерот Гуди заврши во болница

32

bikot-gudi

На Кортни Блокер му беа потребнии само две рунди за да го нокаутира Доминик Гуди, и тоа брутален начин го покоси својот противник.

Според многумина од светот боксот, ова е најнепријатниот нокаут кој го доживеал еден боксер оваа година, по кој не само што неколку минути бил во несвест, несреќниот Гуди бил пренесен во болница каде му биле извшени детални испитувања на главата.
Со оглед на фактот што за Гуди ова бил трет нокаут во четвртиот професинален меч во неговата кариера, многу веројатно е дека после ова нема да му текне да стапне на боксерски ринг.

https://youtu.be/ClDLzTz7nB0