Борбата на Дејан Стефаноски со Стефан Секулиќ е главна на СБЦ 9 (ФОТО)

Stefanoski merenje Odzaci

„Би сакале да спомене мала промена кога станува збор за борбената карта за СБЦ 9, борбата во категоријата до 84 кг меѓу еден од најдобрите српски и регионални борци Стефан Секулиќ и најдобриот македонски ММАборец, Дејан Стефаноски, ќе биде главниот настан на вечерта“, ова беше соопштено на денешната прес-конфернција во Оџаци, Србија.

Stefanoksi odzaci merenje 2

Стефаноски вети дека ќе даде се од себе и дека оди на победа,но и дека ги почитува кавлитетите на Секулиќ.

I
I

Борбата меѓу Секулиќ и Стефаноски е утре, а нашиот борец до сега нема претрпено пораз.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО