Столе Ефтимов од БК Спартак е добитник на спортската стипендија на Кочани

pesko vo spartak juni 2016

На борачот на БК Спартак, Столе Ефтимов, кој е и репрезентативец на Македонија, Општина Кочани Ефтимов му додели спортска стипендија во износ од 3.000 денари во време траење од шест месеци.

Стипендијата му беше доделена на годинешнава манифестаци „Избор на спортист за 2016 “ беше доделена  од страна на Голубинка Георгиева – раководител на Одделението за јавни дејности во Општина Кочани.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО