Борачите патуваат на Европското првенство за У-20 во Рим

162

Денес на Европското првенство за У-20 што се одржува во Рим, Италија, патуваат нашите репрезентативци во слободен стил Бесир Алили, Мухамед Феруки и Реџеп Хајдари, предводени  од тренерот Суфијан Исмаили.

Да потсетиме дека денеска Марија Спирковска се бори во репасажот на ЕП во женско борење.