Борачите на Олимпија Миланов и Зашков засилување на БК Тирана за Купот на Албанија

Борачите на Олимпија Александар Миланов (65 кг) и Сетфан Зашков (70 кг) со борачи од БК Чаир Шаќир Бислими ќе ја засилат БК Тирана за Клупскиот куп на Албанија во младинска конкуренција.    

Борачите ќе предводи тренерот на Чаир Хасан Бислими.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО