Борачите на Чаир се подготвуваат во Албанија (ФОТО)

Борачите на Чаир се на седумдневни подготовки на албанското приморје.

Тренерот Хасан Бислими вели дека на подготвки се 18 борачи кои ги полна батериите за претстојната сезона, со посебен акцент на Светското првенство во борење во Белград, Србија,  од 1 до 7 ноември, каде што треба да настапи Реџеп Хајдари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО