Борачите на Безбедност и 7 Мај Тигар со четири одличја во Белград

На Меѓународниот турнир во борење слободен стил и женско борење „Победник“ во Белград (Палилула), Србија, натпреварувачите на Безбедност и 7 Мај Тигар освоија 1 злтаен, 1 сребрен и 2 бронзени медали.

Медалите за Безбеднотс ги освоија:

Бојана Лазаревска – златен медал 65 кг

кадетки Емилија Илијевска – сребрени медал 57 кг

За 7 Мај Тигар медали освоија Марко Поповиќ – бронзен медал 62 кг и

Иван Печенпетеловски – бронзен медал, 92 кг.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО