Боксерите на „Чаир“ се на базични подготовки во Струга

Боксерите на „Чаир“ се на 10-дневни базични подготовки во Струга.

Тренерите Исмедин Абдули и Александар Арсовски на располагање имаат 12 боксери на чело со еден од најдобрите боксери во Македонија, Јасин Лама – победник на Златниот гонг. Сето тоа  ќе биде под надзор на првиот човек на БК Чаир, Фатон Салиху.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО