Бојана Лазаревска и Емилија Илијевска освоија сребрени медали, а Антонија Тодоровска бронзен во Лудберг (ФОТО)

Вчера Бојана Лазаревска и Емилија Илијевска освоија сребрени медали, а Антонија Тодоровска и Олгица Коцева бронзени на Меѓународниот турнир во женско борење „Колукати центрум мунди опен“ во Лудберг, Хрватска.

Квалитетни борби прикажаа и Леона Топаловска, Теона Топаловска и Марко Андонов во грчко-римски стил.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО