Богдан Стоица со летечко колено го сопре Бојан Џепина (ВИДЕО)

Bogdan Stoica letecko koleno

На „Респект светската серија“ во Мадрид Богадн Стоица се бореше против Бојан Џепинa.

Романецот со летечко колено во првата рунда го собори Србинот, кој успеа да го продолжи мечот, но по истекот на првата рунда на борбата е прекината поради повреда на носот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО