Бобан Данов ќе се бори за европската титула во кураш во Истанбул

394

Бобан Данов ќе се бори златниот медал на Европското првенство во кураш во Истанбул-Турција.

Данов во најтешката категорија ги совлада претставниците на Велика Британија, Азербејџан и Романија, а во финалето се бори Украинец.

Ipon.mk