БК Шкендија петиот роденден го прославува со силен турнир

Skendija plakat

Утре во Тетово се одржува меѓународна боксерска ревија по повод пет години од постоењето на БК Шкендија.

На овој турнир ќе настапат боксери од Македонија, Албанија и Косово. Се очекува Албанија да настапи во силен состав, но и од Косво доаѓаат неколку силни боксери.

Од нашите клубови ќе настапат: Шкендија, Аперкат, Шкупи, Баргала, Универзалци, Ас, Пинк Пантер, Тернипе чека противник.

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО