„Битола опен“ на 12 мај со Ана Врачаревиќ и Ѓуро Илиќ

49

 

Во сабота (12 мај) во Битола ќе се одржи голем семинар за реално аикидо „Битола опен“ со мајсторката Ана Врачаревиќ, носител на мајстроски појас 9 дан, и масјторите Ѓуро Илиќ – 7 дан, Игор Петровиќ – 6 дан и Дејан Чавковски – 5 дан.

Семинарот го организираат Македонската аикидо федерација – реално аикидо и КРА Пелистер.

Ipon.mk