Бени Османоски прогласен за „Кикбоксер на годината“ во Бил/Бине – Швајцарија

Бени Османоски по петти пат го доби признанието „Кикбоксер на годината“ на Бил/Бине во Швајцарија.

Стружанецот Османоски по повод ова признание на Фејсбук напиша:

„Благодарам на министерката за спорт и градоначалникот во градот Бил за доделената награда „Кикбоксер на годината“. Чест ми е и задоволство да бидам почестен со оваа награда по 5. Пат“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО