Бени Османоски ја освои светската титула на ВКУ Свис (ВИДЕО)

552

Бени Османоски ја освои светската кик бокс титула на ВКУ Свис (Швајцарија).

Синоќа Османоски со судиска одлука во интересна борба го совлада Ибо Топјурек на настано Фајт најт мај тај и кик бокс во швајцарскиот град Фрауенфелд.

По паузата заради пандемијата, враќањето на рингот за Османоски беше многу успешно.