Бени Османоски ја одбрани светската титула во К-1 на ВКУ (ФОТО/ВИДЕО)

117

Бени Османоски синоќа ја одбрани светската титула во К-1 на ВКУ во категоријата до 82 килограми, која е во негова сопстевност од 2014 година против Дамијан Даркер во Обербирен во Швајцарија.

Османоски борбата против светскиот шампион од Ирска, и професионален боксер, ја доби на поени со судиска одлука.

Fight Beni "The Dog" Osmanoski

Geplaatst door Beni "THE DOG"Osmanoski op Zaterdag 16 december 2017

Ipon.mk/В.Д.