Барбара Стојкоска загуби од Естонката Тиитус на ЕП

110

Барбара Стојкоска (-54 кг) во првиот настап на Европското првенство за пионери во Ѓер, Унгарија, е поразена од Естонката Хејли Тиитус со 4-0, односно со туш.

Така македонските борачи настапот на ЕП го завршија со две петти места на Стефан Штерјов и Реџеп Поцеста.

Ipon.mk