Балканско таеквондо првенство во Словенија

125

Македонската таеквондо репрезентација ќе учествува на Балканското првенство во Марибор, Словенија, што ќе се одржи на 11 октомври.

Balkansko prvenstvo vo taekvondo Slovenija

Боите на Македонија ќе ги бранат Иво Сандев во борби до 33 килограми и Даниела Георгиевска, исто така во борби до 37 килограми.