Балканец ги продложува подготовките до среда (ФОТО)

БК Балкнаец ги продолжува 15-дневните базични подготовки во Берово до среда.

„Задоволни сме од формата на борачите и се надеваме дека подготовките ќе бидат успешни и на балканските првенства и Медитеранските игри ќе  постигнеме добри резултати“, велат од Балканец.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО