Бајро Машовиќ ќе се докажува во Баку!

294

Bajro i Erdal vo Baku

Репрезентативецот на Македонија, Бајро Машовиќ (+100 кг), денес ќе се сретне со домашниот самбо борач Васиф Сафарбајов на Европските игри во Баку-Азербејџан.