Бадр Хари: Нема да се борам со Рико Верховен во септември

64

Кик бокс легендата Бадр Хари денес ги негираше гласините и рече дека нема да се бори на Глори 59: Амстердам против Рико Верховен.

Пред еден месец од организацијата соопштија дека Верховен ќе ја брани титулата на 29 септември и сите се надевавме на реванш, но Мароканецот денес рече дека нема да има борба во септември. Тој продолжува да го споделува видеото од неговите подготовки и веројатно ќе се бори уште еднаш до крајот на годината.

.