Аземи е во финалето на Младинската Златна ракавица (ВИДЕО)

188

Во жестока тешкашка пресметка Ардијан Аземи избори финале на Меѓународниот боксерски турнир Младинска Златна ракавица во Белград.

Аземи го совлада српскиот боксер Релја Стојковиќ.

Финалето е утре.