Александар Волков и Том Аспинал се соочија (ВИДЕО)

311

Овој викенд УФЦ се враќа во Лондон за прв пат по 3 години. Најголемата светска ММА организација ќе биде домаќин на УФЦ Фајт најт 204, кој ќе биде предводен од борба во тешка категорија. Спектакуларна пресметка ги очекува и Александар Волков и Том Аспинал.

Во коглавната битка ќе ги видиме Арнолд Ален и Ден Хукер во перо категорија. Пади Пимблет исто така ќе се врати за да се натпреварува со Казула Варгас во лесна категорија.

Нè очекува многу интересен настан, а борците веќе првпат се соочија пред средбите. Ова се случи на Денот на медиумите.

Главна карта:
Александар Волков – Том Аспинал
Арнолд Ален – Ден Хукер
Педи Пимблт – Казула Варгас
Гунар Нелсон – Такаши Сато
Моли МекКен – Луана Каролина
Џаи Херберт – Илија Топурија

Прелиминарни:
Мајк Гранди – Макван Амирхани
Шамил Абдурахимов – Сергеј Павлович
Никита Крилов – Пол Крег
Џек Шор – Тимур Валиев
Кори Мекена – Елиза Рид
Натаниел Вуд – Винс Моралес
Мухамед Мокаев – Коди Дурден