„Александар Калајџиев“ по четврти пат во Радовиш

Fidanco 2 pobeniik

Денес во Радовиш по четврти пат се одржува Меморијалниот турнир за деца, младинци и кадети „Александар Калајџиев“. На турнирот ќе настапат борачи од сите клубови од Македонија. Меѓу поистакнатите имиња се Фиданчо Јованов, Герче Диновски, Давид Банов и др.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО