Агресивна болндинка се вклучува во хулиганска битка 7 на 7 (ВИДЕО)

Tepacka huligani i rusokosa

Ако го следите Европското првенство во фудбал, не е можно да не сте слушнале за „подвизите“ на руските хулигани во Франција.

Во Русија такви битки не се нешто невообичаено и има многу записи по интернетот на масовни тепачки меѓу фудбалските ултраши.

Но, нешто најоткачено што сме го виделе е она во кое учествува и млада русокоса девојка.

Таа е од тимот на младите со бели маички. Иако си ги одмерува силите многу огромен хулиган, таа продолжува да стои на нозе и да биде агресивна. Дури е една од ретките ултраши што е на нозе до крајот на битката.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО