Адесања се закани дека ќе го нокаутира Алекс Переира

Израел Адесања се закани дека ќе го нокаутира Алекс Переира.

Овој викенд тие го предводат настанот УФЦ 281 во Њујорк, САД. Переира во борбата влегува самоуверен бидејќи веќе има 2 победи над Адесања. Тие се бореа во кик бокс, каде Переира победи со одлука, а потоа и со нокаут.

Но, сега сè е поинаку. Адесања е мотивирана да ги замолчи критичарите и да му се реваншира. Израел сака битката да ја претвори во хорор филм. Сонува за нокаут над Переира и сака да биде првата личност што Алекс ќе ја види кога ќе се разбуди.

„Сакам да направам хорор филм од оваа борба. Сакам да бидам првиот човек што Переира ќе го види кога ќе се разбуди. Морам да се уверам дека сум точно на неговиот вид, за да може да ме погледне во очи“, изјави Адесања за ТМЗ.

https://www.youtube.com/watch?v=MszWB0ZQsmI&feature=emb_title

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО