Абделазиз за Мек Грегор: Претепано куче кое Гегјџи ќе го испрати во болница

Али Абделазиз критички зборуваше за Конор Мек Грегор.

Мек Грегор неодамна го предизвика Џастин Гејџи и му се закани дека ќе го убие со еден удар. На настанот на УФЦ 291 Хајлат го нокаутира Дастин Пориер и ја освои титулата БМФ. Така стана најлошото копиле во УФЦ.

Ирецот веднаш се насочи кон Гејџи, мислејќи дека ќе го прегази Хајлајт и ќе му докаже на светот дека тој е единствениот човек достоен да ја носи титулата БМФ. Абделазиз е менаџер на Гејџи и има поинаков став кон таквата борба.

„Верувам дека Мек Грегор зборува глупости. Верувам дека не сака да се бори со Џастин. Тој не е ни борец во моментов. Тој е пензиониран борец. Тој е пензиониран трол со многу пари. Тоа е тоа. По цел ден пие, пуши трева, се дрогира и може да прави што сака, но не е ни борец.

Сака да зборува за вистински убијци. Конор Мек Грегор не е убиец. Сака да зборува за убијци. Конор не е борец, сака да зборува за борци. Мек Грегор не е маж, но сака да зборува за мажи. Му недостига внимание и го привлекува зборувајќи за другите гладијатори. Повеќе не е гладијатор.

Мек Грегор е старо, претепано куче. Ова е тој. Мек Грегор ќе биде брутално повреден, модринки, нокаутиран во борба со Гејџи. Видовте што се случи со оние кои не го почитуваа Гејџи. Ќе видите како брзата помош оди директно во кафезот за да го однесе Мек Грегор во болница“, изјави Гејџи за ММА Фајтинг.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО