36.000 наследници на Брус Ли: Не се закачај со нив!

123

Screenshot 2015-11-19 23.43.28

Во кинеска кунг-фу академија,  која е најголема секојдневно се изучуваат и усовршуваат боречки вештини. На површина од 730.000 квадратни метри се простира Академијата, која е формирана во 1978 година.

Во видеото со наслов „36.000 деца со кои не сакаш да се закачаш” можете да погледнете како изгледаат  тренинзите на младите Азијати, но и другите активности во рамките на Академијата.