25 фантастични моменти од историјата на боречките спортови (ВИДЕО)

360

kevin-randleman-fedor-sherdog

Погледнете ја компилацијата на фантастични потези од ситоријата на боречките спортови.

Во овој избор се вклучени потези од ММА, кик бокс, бокс, карате, сумо и ву шу.

https://youtu.be/UGWN6iJEoKY