„Златниот гонг“ ќе се одржи од 3 до 7 мај

Годинава Меѓународниот боксерски турнир „Златен гонг“ ќе се одржи од 3 до 7 мај во Скопје.

Една од причините за раното одржување на „Златниот гонг“ е поради Олимиските игри во Париз.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО