Златни медали за борачките Бојана Лазаревска и Емилија Иливеска во Младеновац

103

Бојана Лазаревска и Емилија Илијевска освоија златни медали на Меѓународниот турнир во борење „Малденовачки борачи“ во Младеновац, Србија.

Бојана Лазаревска со четири победи е прогласена за најдобра странска борачка.