Жестока пресметка на 5 Руси со 5 Американци во ММА борба! (ВИДЕО)

Порано пишувавме дека во ММА се организираат борби екипи 5 на 5.

Еве една брутална пресметка на Американците и Русите.

Се бореа Пик сабмишн од Њујорк против Барбинасите од Санк Петербург.

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО