За Бојана Лазаревска и другарките пет медали на „Купот на Сараево“ (ФОТО)

629

На Меѓународниот турнир во женско борење,„ Куп на Сараево“ во Босна и Херцеговина борачките на Бебзедност освоија еден златен,  два сребрени и два бронзени медали.


Златен медал освои Бојана Лазаревска златен медал, Олгица Коцева и Теона Топаловска сребрени, Емилија Илијевска и Леона Топаловска бронзени медали.

Ipon.mk