Волков: Треба повеќе да верувам во себе

Александар Волков отсекогаш бил спокојна личност – наспроти агресивниот напаѓач во кафезот.

Овој викенд тој ќе се бори со Волт Харис во УФЦ 254, откако претходно загуби од Картис Блејдс во борба за која самиот верува дека не го покажал најдоброто од себе. Но, научи важна лекција.

„Треба повеќе да верувам во себе, затоа што бев во многу добра форма. Но, мојот тренинг камп не беше комплетен.

Имав многу добро кардио, но не го искористив целосно на мечот. Треба да верувам повеќе во себе, во своето кардио и да бидам поагресивен“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО