Во борба и го соблече кимоното, а таа без градник…(ВИДЕО)

soblekuvanje-komono-na-zensko

Сите ги сакаме најдобрите шеги, нели? Еве ви уште една таква.

Како би реагирале ако мирно си вежбате во салата, а одеднаш против вас се најде жена која во еден момент останува гола до половината? И тоа најмногу поради вас самите. Или барем така се претпоставува.

Погледнете неколку љубопитни луѓе во „Naked and Funny “ кои и подоготвија една „гола“ шега на љубителите на боречките спортови.

https://youtu.be/14dsND8Sfcg

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО