Видео од тренингот на Андерсон Силва: Мисија враќање!

anderson silva se moli

Андерсон „The Spider“ Силва е мотивиран и сака да ја врати шампионската титула во средна категорија.

Настанот УФЦ 194 побуди доста прашања, имено дали Јоел Ромеро всушност вреди да се бори за титулата, откако неговата победа над Соуза беше некако неубедлива и не ги откри сите негови можности?

Крис Вајдамн останува единствениот борец во историјата кој успеа да го победи поранешниот шампион Силва и тоа два пати. Токму поради тоа многу фанови останаа разочарани по неговиот пораз од Лук Рокхолд. Како може два пати да го победи „The Spider“, а да загуби од Рокхолд?

Кога гледаме како легенди како БЏ Пен и Андресон Силва се подготваат упорно за своето враќање во камповите, ние се сеќаваме на зборовите на еден човек – ЛЛ Кул Џ – кој вели следново:

„Не го нарекувајте враќање, бидејќи јас со години сум си тука“.

https://youtu.be/Y1rdfKxnKHU

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО