Вардар ги награди борачите за успехот на Државното првенство за У-23

Вардар ги награди борачите за успехот на Државното првенство за У-23 што се одржа минатиот викенд во Радовиш.

Наградени се:

Марко Андонов – 1 место – 150 евра
Стефан Митев  – 1 место – 150 евра
Рубен Модосјан – 2 место – 100 евра
Даниел Манов – 2 место – 100 евра
Виктор Аврамовски – 3 место – 50 евра
Стефан Зашков – 3 место – 50 евра
Љупче Митев – 3 место – 50 евра
Марко Поповиќ – 3 место – 50 евра
Александар Марковски – 3 место – 50 евра
Николија Стојановска – 1 место – 50 евра
Емилија Илијевска – 1 место – 50 евра
Бојана Лазаревска – 2 место – 50 евра
Сара Неделкова – 3 место – 50 евра

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО