Ван Дам збесна и на сред интервју во живо си замина (ВИДЕО)

69

van dam vo Avstralija

Кој барем малку не го сака Жан-Клод ван Дам?!

Иконата во боречките спортови запалил многумина од нас да се занимаваме со она што се занимаваме во моментов.

Но и на нашиот херој од време на време ќе му светне некоја сијаличка во главата, како на пример во следново видео. Наместо да ја задржи самодовербата и да се придржува кон сценариото, Ван Дам реши да си замине од ова интервју, кое се емитува во живо на националната телевизија во Австралија, бидејќи неговите прашања станаа премногу здодевни и еднообразни.

Видеото може да го погледнете ОВДЕ.