Вајт кратко и јасно ги искоментира последните случувања на релација Мејведер-Мек Грегор

Дана Вајт се придружи на оние кои се осврнаа на информациите за „дговорената“борба меѓу Конор Мек Грегор и Флојд Мејведер Јуниор.

Претседателот на УФЦ во интервју за ТМЗ на кратко ги прокоментира наводите Ајриш сан, според кој, мечот меѓу популарните спортисти е завршена работа.

„Не е постигнат договор“, кртако и јасно гласи освртот на Вајт на оваа тема.

Да потсетиме, своите реакции на најновите случувања веќе ги споделија и Мејведер кој прво го негираше гласините, а потоа и ја пососветува ѕвездата на УФЦ, но и Мек Грегор кој со совојата објава одлучи дополнително да го „подбуцне“ популарниот боксер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО